Rafting Tarom! Ture svaki dan!

Prašuma Perućica, Prjevor, Trnovačko jezero

Rafting + Trnovačko jezero, 3 dana

1.DAN
-večera
-spavanje
2.DAN
-doručak
-rafting Tarom
-večera
-spavanje
3.DAN
-doručak
-planinarenje i ručak u prirodi

Program

1. Dan

Doček na kampu “Tara87” u popodnevnim časovima, koji se nalazi 20km od Foče, na ušću Tare u Drinu. Smeštaj u bungalove, po želji gostiju u njihove šatore . Večera u 21.00h u našem restoranu koja podrazumeva specijalitete domaće kuhinje. Ostatak večeri preostaje za druženje uz logorsku vatru.
Moramo da napomenemo da vreme dolaska i večere nije fiksno, možemo da se dogovorimo da bude kad Vama odgovara.

2. Dan

Doručak u 10.00h u našem restoranu. Posle doručka sledi presvlačenje u opremu za splavarenje. Svako dobija svoje odelo i cipele od neoprena, zaštitni prsluk i kacigu.

Zatim sledi prevoz našim vozilima iz kampa do mesta Brštenovica odakle počinje splavarenje Tu se formiraju timovi i održava kratak sastanak sa skiperom(vozačem čamca) radi upoznavanja sa načinom veslanja, sedenja u čamcu i drugim pravilima tokom samog spusta.

Početak raftinga je oko 12.00h a sam rafting traje oko 3- 4 sata, tu su uključene pauze za kupanje ,slikanje, odmor, obilazak vodopada , izvora. Splavari se oko 25km, prvo rekom Tarom, nakon toga ulazi se u reku Drinu i dolazi do kampa. Priroda koja zaustavlja dah i adrenalin koji ćete osetiti savršen su spoj.

Rafting se završava na plaži ispred kampa oko 16.00h, zatim sledi presvlačenje ,obezbeđena je topla voda za tuširanje. Potom ručak u restoranu, u pitanju je domaća kuhinja (npr teleća čorba, jagnjetina I teletina pod sačem…)

Popodne je rezervisano za odmor. Večera je u 21.00h. Ostatak večeri preostaje za druženje uz logorsku vatru, takođe je moguće da se organizuje i živa muzika ako imate želju. Potom sledi noćenje u bungalovima.

3. Dan

Nakon doručka u 10.00h kreće se nasim vozilima u Nacionalni Park “Sutjeska” vožnja traje oko 2 sata. Što bi značilo da se tamo stiže oko 12h. Prvo se obilazi prašuma “Perućica”. Perućica je najveća sačuvana prašuma u Evropi. Jedinstvena je po biljnim i životinjskim vrstama koje žive u njoj. U prašumi dolazimo na vidikovac “Dragoš Sedlo” sa kojeg se pruža pogled na veličanstveni vodopad Skakavac(70m visine) koji se nalazi u samom srcu prašume.

Nakon toga ide se na vidikovac “Prijevor” sa kog se pruža pogleda na čitav Nacionalni Park “Sutjeska” . Odatle se radi uspon do Trnovačkog jezera, šeta se po 2 sata do jezera i nazad, znači ukupno 4 sata planinarenja. Na jezeru će biti obezbeđena zakuska.

Trnovačko jezero se nalazi na 1517 metara nadmorske visine u podnožju planine Maglić, dugo je preko 700m a široko 400m. Okruženo je visokim planinama Maglić, Bioč, Volujak, Vlasulja i Trnovački Durmitor.

Na kamp se kreće oko 19.00h, ili po dogovoru.

Ukoliko želite aranžman možete da nastavite sa vecerom u nasem restoranu ili još jednim spavanjem. Obroci kao i vreme polaska na izlet nisu fiksni i ukoliko želite možemo da se dogovorimo da aranžman izgleda drugacije.

Cena aranžmana radnim danom:

Bungalov 180€ Apartman 205€

Cena aranžmana vikendom:

Bungalov 200 € Apartman 225 €

 • 2 puna pansiona (doručak, ručak, večera)
 • 2 noćenja
 • Rafting oprema
 • 1 splavarenje našim čamcima
 • Prevoz našim kombijima do Brštenovice
 • Boravišna taksa
 • Obilasci NP Sutjeska i Trnovackog jezera

*Cena je za paket aranžman po osobi

Pošalji upit

  Vaše Ime i Prezime / Name, Surname

  E-mail

  Telefon

  Datum dolaska / Arrival date

  Broj osoba / Number of persons

  ARANŽMAN OBUHVATA:

  • Sve obroke u našem restoranu
  • Smeštaj u bungalovima
  • Osiguranje i boravišne takse
  • Usluge licenciranih skipera i vodiča
  • Iznajmljivanje rafting opreme koja je po EU standardima
  • Parking
  • WiFi
  • Ulaznice za nacionalni park

  ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • Konzumiranje pića (cene su povoljne)

  NAPOMENA:

  – Ukoliko imate neke posebne potrebe što se tiče hrane ili ste vegetarijanac molimo vas da nam to napomenete pre dolaska.

  -Ne postoji starosno ograničenje za spust

  -Ne morate da imate nikakvo prethodno iskustvo